Keuken-, badkamer- en toiletrenovaties KBT

Tijdens deze omvangrijke projecten zijn de keuken-, badkamer- en toiletrenovaties uitgevoerd. In het voortraject zijn alle woningen bezocht en is er 100% opname gedaan waarin de technische aspecten (woningkenmerken, afwijkingen en bijzonderheden) en sociale aspecten, zoals individuele behoeften en specifieke voorkeuren van de bewoners, zijn vastgelegd. Dit is essentieel voor een efficiënte uitvoering bij grote onderhoud- en renovatieprojecten zoals deze.

De bewoner staat centraal.

Er gebeurt nogal wat bij de bewoners thuis. Door onze werkzaamheden kunnen ze hun keuken, badkamer en toilet zeker een week niet gebruiken. Juist omdat het zoveel impact heeft, is het belangrijk dat de werkzaamheden goed afstemt worden door goede communicatie, flexibiliteit en aandacht.

Uiteindelijk willen we dat bewoners zo min mogelijk overlast ervaren van onze werkzaamheden.  Mobiele sanitair units en noodkeukens zijn geplaatst voor de bewoners.

Deze units bieden bewoners de mogelijkheid om comfortabel te blijven functioneren tijdens de renovatieperiode, zonder concessies te doen aan hygiëne en gemak.

Na de oplevering kan de woningcorporatie rekenen op een directe aanpak bij vragen of zorgen.